Brasjen CarTweet
b_300_450_16777215_00_images_stories_2012_10_2012-10-29_AutoBrasjen_06.jpg

Wij leveren alle soorten en merken auto's, zowel nieuw als gebruikt. Van reparatie tot occasions bent u van harte welkom. Staat de wagen van uw keus er niet tussen? Maak kennis met de grote kracht van Auto Brasjen: wij zoeken voor u de gewenste auto! Of het nu gaat om bouwjaar, type, kleur, of de grootte van uw budget, hij komt er!

Een auto leasen? Bij Auto Brasjen kunt u een aantrekkelijk contract afsluiten. Informeer vrijblijvend naar prijzen, merk, type of model. Ook verhuren wij personenauto's. Minimale huurtermijn 1 maand. Keuze uit verschillende modellen. Bel of mail ons voor meer informatie.

nap.jpgOm u te garanderen dat onze gebruikte auto's aan alle veiligheidsnormen voldoen, en dat kilometerstanden etc. gegarandeerd echt zijn, worden al onze gebruikte auto's afgeleverd onder het keurmerk van de Nationale Auto Pas.    

AUTO BRASJEN HEEFT ALTIJD ZO'N 70 AUTO'S OP VOORRAAD. WIJ HANTEREN MEENEEMPRIJZEN, DAT BETEKEND DUS GEEN GARANTIE/ONDERHOUD. MOCHT U DIT TOCH WILLEN DAN KAN DAT TEGEN MEERPRIJS GEREGELD WORDEN.

OOK KUNNEN WE UW VERZEKERING EN/OF FINANCIERING REGELEN. VOOR VRAGEN KUN JE BELLEN MET 038-3329541 OF MAILEN MET INFO@AUTOBRASJEN.NL

OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN IS HET VERSTANDIGER OM EERST TE BELLEN MET ONS VOOR U VERTREKT. ONS NUMMER IS 06-14 47 84 23!!!

Kijk op onze Bandenservicepagina voor meer informatie!

Diverse occasions superscherp geprijsd en bovendien is inruil altijd mogelijk.

Tot ziens!

Team Auto Brasjen

Website ontwikkeling